Gennemtestede alarmanlæg til erhverv

Vores ekspertise er lige så vigtig som den bedste alarm til virksomheder – og hos os får du begge dele.

AV-Vision tilbyder en sikker og godkendt alarmløsning til alle typer erhverv og alle sikringsklasser. Den aktuelle løsning, vi tilbyder, konfigureres efter en snak med dig om dine behov og ud fra de krav, forsikringsselskabet stiller.

Øg sikkerheden i virksomheden

Det er altid dit forsikringsselskab, der afgør, hvilken sikringsklasse et alarmanlæg skal opfylde. Forsikringsniveauet på alarmanlægget er bestemt i forhold til de varer, du forhandler, og værdien af dit varelager både i lokalerne generelt og i de enkelte rum og afdelinger.

Til gengæld er det AV-Vision, der, ud fra en snak med dig og en gennemgang af dine lokaler, dimensionerer dit nye alarmanlæg og kommer med forslag til, hvordan forsikringsselskabets krav kan indfries bedst og mest økonomisk.

AV-vision ApS anbefaler

Alarm JA-100

pris fra kun 8000 kr. inkl. installation

Spc alarm

Ring for pris.

Nox Tyverialarm

Ring for pris.

Introduktion til Jablotron erhvervsalarm

Stilles der krav om en alarm, der opfylder sikringsklasse 20, 30 eller 40, anbefaler vi et Jablotron JA-100 anlæg, der byder på markedets højeste kvalitet på mindre anlæg. Systemet kan monteres trådløst, eller vi kan fx benytte de ledninger, der tidligere har været benyttet til et alarmanlæg – eller trække helt nye.

Med et Jablotron JA-100 kan du spare penge ved opkobling til alarmcentral

Ved sikringsklasse 20, 30, 40, 50 og 60 er der krav om, at alarmanlægget skal tilsluttes alarmcentral. Vi kan tilbyde opkobling til alarmcentral med tilknyttet vagt for kun kr. 199,- Ekskl. moms.

Vi giver 5 års garanti på Jablotron JA-100 alarmer,

og kan finansieres til en pris helt ned til 120,- Ekskl. moms pr. måned. Over 5 år. Herefter er alarmanlægget dit.