AV Vision A/S er din ekspert gennem 27 år

Hos AV-vision A/S sætter vi altid kunden i centrum og er specialister i rådgivning, installation og service af alarmsystemer, overvågning, netværk og sikringer til både private og erhverv.  Desuden har vi årelang erfaring med TV antenner, paraboler, installation og opsætning.

Har I brug for hurtig hjælp til store som små opgaver så kontakt os på Tlf: 5048 0068

Tidligere Parabolmanden – i dag AV-Vision A/S

Per Tvede Rantzau, uddannet elektronikmekaniker, er indehaver af AV–Vision A/S, som har eksisteret under navnet Parabolmanden ApS siden 2005. Vi har udviklet vores kompetenceprofil og varetager i dag bl.a. sikringen på flere barer, større virksomheder, detailforretninger og private.

Vi er eksperter i sikkerhedsløsninger og kan tilbyde alt indenfor tyverialarmer, tågesikring, adgangskontrol, vagt og DNA sikring. Med mere end 27 års erfaring inden for branchen, kender vi til alle de problemstillinger og overvejelser, der kan opstå når der skal vælges nyt udstyr.

Både private og erhverv

Vores kunders krav og behov danner altid ramme for vores samarbejde og dialog, og vi stræber efter at sikre deres værdier i projektet.

Vi bidrager med ekspertise og rådgiver vores kunder til den optimale løsning. Vi omsætter innovative ideer og høj teknologisk knowhow til praktiske løsninger og bidrager med ekspertise og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en optimal løsning hver gang, og vi håndterer alle projekter og situationen med stor professionalisme.

Optimale sikkerhedsløsninger

Vi sikrer alle former for løsninger inden for alarmer og overvågning – ingen opgaver er for små eller store. Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

  • Kunden i centrum

    Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

  • Branchens eksperter

    Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

adminssHvem er vi?