Videoovervågning til både private og erhverv

Vi har et stort udvalg af kameraer til videoovervågning, og alle vores produkter er i høj kvalitet. Har du allerede videoovervågning, som er af ældre dato, så vil vi gerne give dig råd og vejledning i tidssvarende og optimale løsninger, der matcher netop dit sikkerhedsbehov.

Markedets bedste løsninger

Vi har løsninger der imødekommer forskellige behov og vi stiler efter at rådgive vores kunder til den optimale løsning.

Vi har uddannede teknikere, der står klar til at rådgive dig omkring de mange løsninger med overvågning, og gennem en behovsafklaring vil vi hjælpe dig frem til den rette løsning.

Kontakt os på 5048 0068, og lad os tage en snak omkring dine overvejelser for sikkerhedsløsning.

Videoovervågning

Trådløs videoovervågning

Videoovervågning på Byggeplads

Videoovervågning Erhverv

Videovervågning Privat

Videoovervåg via mobilen

I dag er det muligt at overvåge dine værdier hvor som helst, når som helst. Det er populært at kunne tilgå sin videoovervågning direkte fra en smartphone eller tablet.

Med en app er det muligt at følge med i hvad der sker i sommerhuset, virksomheden, boligen eller på lageret, når du er på farten, på ferie eller på arbejde. Heldigvis er det en feature, som langt de fleste overvågningssystemer understøtter.

Nemt at betjene

Når du køber videoovervågning, så skal du naturligvis også tjekke op på, om der findes en app til netop din mobil eller tablet. Hvilken app du skal bruge afhænger helt af, hvilken type videoovervågning, som du vælger. De fleste producenter har udviklet deres egen app, der er optimeret til netop deres overvågningsudstyr.