Lad os gå din YouSee forbindelse efter i sømmene

Rigtig mange mennesker, typisk med ældre installationer, har problemer med deres tv-signal eller internet fra YouSee. Dette gælder både antenneforeninger og private. Billedet pixelerer, der er sne på skærmen, og det kan være umuligt at komme på nettet.

Gennemgang af din YouSee installation

Tv-signalerne er vanskelige at arbejde med, og problemerne er blevet større, efter at frekvensbåndet både skal rumme Nordlys-Tv og 4G mobilnettet mv., Det er derfor vigtigt, at afskærme antenneforbindelserne mod mobilsignaler og andre støjkilder, der kan ødelægge Tv-signalet.

Hvad der konkret medfører problemer i din installation, finder vi ud af ved et YouSee tjek, hvor vi kommer ud og gennemgår din Tv-forbindelse.

Vi tjekker Bl.a., om fejlen skyldes antenneforstærkeren, kablerne, fordeleren, vægdåsen eller de gamle antennestik med en simpel plastkappe. Er dit udstyr bare 15-20 år gammelt, ligger de typiske fejl ofte her.

AV-Vision er YouSee-Ready forhandler. Det betyder, at alt det udstyr, vi bruger, er YouSee-godkendt og derfor opfylder YouSee’s normer. Derfor kan vi garantere dig et perfekt Tv-billede, og at din internetforbindelse er hurtig og stabil.

Få et YouSee tjek for 299,- inkl. moms

Tager du mod vores tilbud med udbedring af fejlene, så du kan få et perfekt Tv-billede og internetforbindelse, er selve YouSee tjekket gratis – du sparer med andre ord 299,-.

”Hvis Tv-avisen viser billeder af en snestorm, også i sommerhalvåret, eller du ikke kan komme på nettet, er du velkommen til at ringe til os”

Antenneanlæg

Antenneforening / Fællesantenne

Antenne installation og justering

Yousee tjek

Nedtagning af antenne

Parabol installation og justering