Antenneløsninger gennem mere end 27 år

AV-Vision er ubetinget en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for antenneløsninger til antenneforeninger og fællesantenner.

Løsninger til antenneforeninger

Vi arbejder bl.a. med at ombygge de gamle såkaldte sløjfe anlæg til stikledningsanlæg, hvor der er antenneledninger ud til de enkelte lejligheder.

Det er nemlig blevet et lovkrav, at alle, senest i 2018, frit skal kunne vælge tv-pakke. Og den lov giver problemer i mange antenneforeninger, fordi systemet kun kan sende den samme programpakke ud til alle beboere.

Foreningen får fx signalet ind fra fx YouSee, og så bliver det forstærket op. Herefter har alle i foreningen den samme tv-pakke grundet et gammelt sløjfe anlæg.

Vi sikrer alle husstande frit valg af tv-pakke

Den går som sagt ikke længere – alle skal frit kunne vælge, hvilke kanaler de vil have ind i lejligheden.

Har I tv fra YouSee kræver det, at sløjfe anlægget ændres til stikledninger (eller stjernepunktsanlæg). Vi arbejder ud fra YouSee’s nyeste kogebog, når anlægget skal ombygges. Vi fører et tv-kabel op til hver enkelt lejlighed, og herefter regulerer vi tv-pakken centralt i bygningen.

Vælger man i stedet signal fra Nordlys, kan man beholde det gamle sløjfe anlæg og sætte en antenne op i foreningen. Herefter kobler vi Nordlys ind i fællesantenneanlægget, hvor der så er mulighed for individuelt tv-valg via Nordlys på det gamle sløjfe anlæg.

Uanset, hvilken løsning I har, er det nu, at I har mulighed for at få lynhurtigt internet via fiber ført frem til den enkelte bruger via de gamle antenne kabler. Ny fiber, eller et cat6-kabel, til en yderst fordelagtig pris.

”Nu skal alle frit kunne vælge tv-pakke. Den klarer vi, og samtidig får I bedre billeder og billigere internet”

Kontakt os på 5048 0068