DNA-mærkning er et lille pust, inden varerne er pist væk

DNA-mærkning er en effektiv tyverisikring, som er respekteret og frygtet i de forkerte kredse. DNA-mærkning kan med fordel bruges i både virksomheder og i private hjem.

DNA-mærkning før tyveriet

Du mærker dine varer eller værdigenstande, inden tyven kommer på besøg. Ved køb af et mærkningssæt får du et antal meget synlige advarselsskilte fra SelectaDNA, som vi samarbejder med.

Dette holder de fleste indbrudstyve væk. Og kommer tyven endelig indenfor, har du på forhånd sprayet en unik og usynlig væske på dine genstande

Tyven kan ikke se mærkningen med væsken, og den kan heller ikke fjernes. Men bliver genstanden stjålet og senere fundet igen, kan politiet tjekke den unikke kodning af DNA-væsken og se, at genstanden tilhører dig.

DNA-væske på tyven og de stjålne varer

Butikker har også mulighed for at installere en DNA-spray ved udgangen, der oversprøjter tyven. DNA-væsken kan ses på personen i op til 6 uger, fx efter et røveri. Væsken kan ikke fjernes, og den unikke kodning af væsken kæder tyven sammen med hændelsen i den aktuelle butik.

Har politiet mistanke til en bestemt person, kan de med UV-lys se, at vedkommende og hans tøj og eventuelle våben er blevet oversprøjtet, og så klapper fælden.

”Vi er stolte af at være med til at mærke tyve og andre forbrydere, så man kan se, hvem de virkelig er”

Hvad koster DNA-mærkning?

En startpakke til private koster under 1.000 kr. med forebyggende klistermærker til døre og vinduer og spray, der rækker til 100 genstande.