Trådløs videoovervågning

Trådløs videoovervågning er populært, fordi det ikke er nødvendigt at trække kabler fra kameraer til harddiskoptager eller monitor. Der findes en række forskellige muligheder til hvordan du med trådløs videoovervågning, kan tilslutte et trådløst kamera til din router og således overvåge din bolig via internettet.

Hent en app til din overvågning

De fleste producenter har udviklet en app til deres produkter, som gør det let at tilgå systemet fra din mobiltelefon, uanset hvor du befinder dig.

Når optageren er tilsluttet internettet via dit hjemmenetværk (router) er det muligt at downloade en gratis app, som let og enkelt kan kodes sammen med dit videoovervågningssystem.

Hold øje med ubudne gæster

Det trådløse kamera kan tage billeder når du vil, eller indstille dit kamera til at gøre det for dig, når den indbyggede bevægelsesdetektor registrerer bevægelse.

Placer din trådløse videoovervågning så du kan holde ekstra øje med hoveddøren og evt. ubudne gæster. Det kan også skabe tryghed at have et kamera i stuen, så du kan se om børnene har det godt hvis de er alene hjemme, eller om hunden opfører sig ordentligt.

Vi matcher dit behov
Vi har løsninger der imødekommer forskellige behov og vi stiler efter at rådgive vores kunder til den optimale løsning inden for trådløs videoovervågning.

Vores teknikere er specialister og er opdateret på markedets produkter og løsninger. Vi rådgiver dig til den rette løsning ud fra en behovsafklaring, og installerer den videoovervågning der matcher dine behov.

Kontakt os på 5048 0068, og lad os tage en snak omkring dine overvejelser for videoovervågning og trådløse sikkerhedsløsninger.

Kontakt os på 5048 0068