Elektronisk mærkning reducerer svindet med ≈52%

Hvis ikke ’kunden’ har betalt for varen, opdager systemet det ved udgangen og giver alarm, så alle bliver opmærksomme på det.

Varesikring er en god investering for butikker og centre

Mange butikker og centre beretter om, at der er flere og flere ’kunder’, der forlader forretningen uden at betale for deres varer.

Det er selvfølgelig helt uacceptabelt. Den gode nyhed er, at der kan gøres noget effektivt ved problemet med elektronisk varesikring.

Elektronisk sikring ved ind- og udgang

Det er her, vi kommer ind i butikken, og sådan gør vi.

Efter at vi har gennemgået butiksarealet og taget en snak med dig som kunde, kommer vi med et bud på, hvordan vi bedst kan sikre din butik med varesikring på de enkelte varer og med elektroniske følere ved indgangen/udgangen af butikken.

Alarm hvis varen ikke er betalt

Alle de varer, der skal sikres, forsynes med en lille magnetisk brik, der udløser en alarm, hvis varen ikke er betalt og brikken nulstillet ved kassen. Brikkerne fås i forskellige udførelser. Nogle klistres på emballagen, andre klemmes på fx bukser, trøjer og andet tøj. Engangsbrikker koster ca. 45 øre per styk, og genbrugsbrikker koster 15 kr., men kan bruges mange gange.

Meldingen fra vores kunder er, at fordelen ved elektronisk varesikring overstiger udgiften mange gange, og systemet har betalt sig ind i løbet af meget kort tid.

Hvad koster varesikring?

Et brikbaseret varesikringsanlæg med Softlabels (engangsbrikker) kan leveres fra kr. 229,- pr mdr. inkl. moms. eller kr. 12.900,- kontant.

Prisen er inklusive en forudgående gennemgang af butikken og rådgivning.