Få dit nye TV hentet ved forhandleren leveret, pakket ud samt monteret

Tv montering eller Hænger dine kabler bare lidt med næbet, så er hjælpen lige her på telefon: 5048 0068

Montering af radio- og Tv produkter

Hos AV-vision benytter vi kun professionelle, autoriserede montører, som glæder sig til at montere din nye hjemmebiograf eller den nye skærm på væggen.

  • Før dine nye elektronik produkter skal tilsluttes til strøm, skal du kontrollere, at din bestående el-installation er lovlig opført. Montøren må ikke montere produkter i en ulovlig el-installation.
  • Du bedes sikre evt. afdækning af gulve på transportvejen gennem dit hjem, samt møbler og bordplader. Eventuelle skader, der er opstået som følge af manglende afdækning, er på kundens eget ansvar.

Ved montering af alle radio- og TV-produkter:

  • Du skal sørge for, at vores montør har fri adgang til det sted, hvor TV’et skal monteres.
  • Produktet pakkes ud og stilles på anviste plads, medfølgende fod monteres.
  • Produktet tilsluttes strøm har du antennekabel, slutter vi også det til, enten med medfølgende kabel eller med dit eget kabel.
  • Vi tænder for TV’et og laver automatisk kanalsøgning.

Indstilling af TV-kanaler 699 kr inkl. moms.

Få en montør til at klare det for dig.

YouSee og Stofa er i gang med nedlukningen af de analoge kanaler, og har i første omgang fjernet DR2, DRK og TV2 Zulu. Der er også lavet en opdatering af de digitale kanaler, som betyder at nogle kanaler er forsvundet.

Har du mistet kanaler, kan du få hjælp af en af montører, som vi har over hele landet. Vi laver en ny kanalsøgning og indstiller dine kanaler i den rækkefølge din programudbyder har valgt.

Installation af nyt TV 1299 kr inkl. moms.

Vil du sikre dig at dit nye Tv bliver korrekt installeret, til en fast pris uden ubehagelige overraskelser?

Få hjælp af en af vore lokale installatører, som vi har over hele Sjælland, og vi hjælper dig uanset hvor du har købt dit Tv.

Vi installerer alt, og gør det nemt for dig, at komme igang med dit nye Tv. Vi sikrer os også at du kan se alle de kanaler du rent faktisk betaler for.

TV montering på væg 1699 kr. inkl. moms.

Vil du sikre dig at dit nye Tv bliver forsvarligt monteret på væggen, til en fast pris uden ubehagelige overraskelser?

Få hjælp af en af vore lokale montører, som vi har over hele Sjælland, og vi hjælper dig uanset hvor du har købt dit Tv. som vi naturligvis henter for dig.

Vi gør det nemt for dig, at komme i gang med dit nye Tv. Vi sikrer os også at du kan se alle de programmer du rent faktisk betaler for.

AV Montering

Kontor løsninger

Tv montering