Nox Tyverialarm

Hos os kan du bestille installation og servicering af de populære NOX tyverialarmer, som er velegnet til større installationer i virksomheder, hvor integration til andre anlægstyper ønskes, og hvor der ønskes en central styring af flere alarminstallationer.

Alarmer fra NOX Systems er F&P godkendt til højeste sikringsniveau og leveres med tydelige trygheds mærkater, som advarer ubudne gæster om, at du har et alarmanlæg installeret af et professionelt firma.

Professionel alarm med central styring

Med NOX software kan du programmere din central via f.eks. PC eller IP og dermed opnå effektiv styring. Redigér nemt brugere, brugerkoder, hændelseslog og andre systemindstillinger, eller opret en Multi-Site styring til samlet håndtering af alle virksomhedens/kommunens alarmanlæg. For endnu bedre grafisk overblik og fleksibilitet kan du opgradere til NOX SIMS Software eller downloade en smart mobile app. Der kan indkodes hele 10.000 brugere og ses over 1 million hændelser i loggen – det hele afhænger af dine behov.

Kontakt os på 5048 0068

NOX software med fuld kontrol

NOX-alarmen giver dig avancerede muligheder for et fuldt integreret AIA-anlæg eller ADK-anlæg. Derudover er der mulighed for konvertering af Thor, Prisma C-91 og Seculon anlæg, hvilket medfører helt nye funktioner såsom avancerede temperaturmålinger og fugtmålinger. I tilfælde af tyveri, sendes der øjeblikkeligt besked til en politigodkendt og døgnbemandet kontrolcentral, som sikrer øjeblikkelig udrykning i henhold til dine ønsker.