Alarm JA-100

Nytænkende og revolutionerende

Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Jablotron 100 er enkelt at udbygge og dets brugervenlige interface gør det enkelt for både slutbruger og teknikere at udføre avanceret fjernkontrol. Jablotron er et revolutionerende trådløst system designet til at beskytte alle typer af installationer og løsningen er velegnet til både private boliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder o.lign. Jablotron 100 beskytter dig ikke kun mod tyveri, men også mod brand, oversvømmelse eller gasudslip, og du kan desuden styre opvarmning, åbne garageporte eller overvåge temperaturen i serverrummet, udestuen eller sommerhuset. Der er en løsning for ethvert behov med Alarm JA-100.

Jablotron er en avanceret fjernkontrol

Jablotron systemet kan bruges til både små og store lokaliteter, og tilbyder avanceret “home automation” funktioner til fjernstyring af apparater. Denne smarte funktion gør det muligt at fjernstyre varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, og derudover indeholder Jablotron 100 også et stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening. Med Jablotron-appen er der muligt at tilkoble en kontrolcentral som gør det muligt at fjernstyre “home automation”.

Jablotron Cloud

Med Jablotron Cloud har teknikere adgang til at servicere systemet, udføre test, programmere samt udføre avanceret fjernservice. Denne løsning giver både installatører og slutbruger fjernadgang til JA-100 systemet og dermed også mulighed for at optimere løsningen løbende. Systemet er designet med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktioner, og er tilsluttet kontrolcentralen, som gør det enkelt betjene og administrere. Brugervenlighed af en Jablotron 100 er høj, og tyverialarmerne kan sættes op og betjenes af alle, gamle som små.

Brug for rådgivning?

Alle vores sikringsløsninger er designet ud fra den enkelte kundes behov og krav, og vi starter alle møder med en afklaring af ønsker og behov. Ønsker du råd og vejledning i installation af Jablotron, har vi uddannet teknikere der kan hjælpe jer.

Overvejer du at investere i et Jablotron 100 system og har brug for rådgivning omkring produktets mange løsninger, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til netop dit behov.

Kontakt os og lad os tage en snak omkring dine muligheder med Jablotron 100 og automatisering af din sikkerhedsløsning.

Kontakt os på 5048 0068