Alarmsystem – øg sikkerheden

Beskyt hjemmet, virksomheden eller sommerhuset med et alarmsystem. Et alarmsystem er enkelt at installere og er en god og effektiv investering, hvis du ønsker at sikre din ejendom mod indbrud. Mange alarmsystemer kan i dag betjenes via en app, hvilket gør det muligt at styre systemet på farten.

Private og erhverv

Vi tilbyder alarmsystemer til både private og erhverv og sammensætter en sikkerhedsløsning ud fra kundens behov og ønsker. Vi kender markedets nyeste produkter, og har mange års erfaring med rådgivning og installation af optimale sikkerhedsløsninger. Med et professionelt alarmsystem er det muligt at få installeret en skræddersyet sikkerhedsløsning, der både er af høj kvalitet og nemt at betjene. Om du ønsker dit system trådført, trådløst eller hybridt så har vi en løsning, rådgivning og vejledning der matcher dine behov.

Hvad får du?

Med et alarmsystem får du typisk 1-2 rumsensorer (hvor sensorerne i de dyre abonnementer er udstyret med kamera) samt dør/vinduesdetektorer, der er sætter en lokal sirene i gang, når der registreres bevægelse. Den høje lys stresser tyven, vækker beboeren og påkalder naboens opmærksomhed. Desuden kan du med advarende klistermærker, der kan sætte på døre og vinduer, forhåbentlig afskrække tyven fra at prøve på at bryde ind.

Installation og service af alarmsystem

Alle vores kunder har forskellige behov, og vi tilpasser vores løsninger til den enkelte kunde. Markedet omkring alarmsystemer udvikler sig i takt med den teknologiske udvikling, og vi sætter en ære i at være opdateret og veluddannet til at finde løsninger til kundernes behov og efterspørgsel.

Har du brug for råd og vejledning i dit køb af alarmsystem, så kontakt os på 5048 0068, og vi vil hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov.

Kontakt os på 5048 0068