Opsætning af netværk og løsning af udfordringer

Oplever du netværksproblemer med din trådløse forbindelse, så har vi en løsning. Vi er eksperter i netværksløsninger og kan hjælpe med installation, service og assistance til netværksproblemer.

Kontakt os hvis du har udfordringer med dit trådløse netværk. Vi tjekker WIFI installationen og sørger for, at signalet er optimalt inden vi kører. Livet er for kort til netværksproblemer.

Flere kræver stabil onlineadgang

Vi bruger i stigende grad WiFi kapacitet i hjemmet. Flere og flere enheder kræver onlineadgang, heriblandt vores mobiltelefoner, tablets, pc´ere m.v.

Det trådløse netværk er en følsom teknologi, som kan forstyrres af forskellige forhold udefra – f.eks. andre elektroniske enheder, betonvægge m.v. samt af dit access punkts kvalitet og placering. Det betyder, at du måske oplever, at den hastighed, som du forventer at have, ikke er til rådighed og at internettet dermed virker sløvt og langsomt. Derudover kan du opleve udfald på internettet eller netværksproblemer, hvis du kobler på i yderområderne i dit hjem.

Lad derfor vores professionelle teknikere tjekke din WiFi-forbindelse, så du og familien undgår disse irritationer – og evt. sikre dig udbedring af de forhold, der forhindrer den optimale dækning.

Netværksløsninger

Oplever du netværksproblemer med din trådløse forbindelse, så har vi en løsning. Kontakt os hvis du har udfordringer med dit trådløse netværk. 

Læs mere

Oplever du netværksproblemer med din trådløse forbindelse, så har vi en løsning. Kontakt os hvis du har udfordringer med dit trådløse netværk. 

Læs mere

Problemer med langsomt internet?

Går dit internet for langsomt eller oplever du netværksproblemer såsom manglende dækning?

4G og WIFI-signal

Vi har professionelt udstyr, der kan forstærke dit 4G eller WIFI-signal. 2.4Ghz er den mest udbredte frekvens for trådløse WIFI hjemmenetværk, men faktisk deles denne frekvens med masser af andet udstyr lige fra trådløse DECT telefoner, dørklokker, baby alarmer og Bluetooth til Microovne og Plasma TV m.v., hvilket kan være skyld i netværksproblemer eller forstyrrelser.

Oplever du netværksproblemer og kan dit internetsignal ikke dække i hele huset, eller ønsker du at booste signalet eller din hastighed, så kan vores montører hjælpe dig.

 

Vi hjælper gerne med følgende:

 • Opsætning af internet/WIFI
 • Router opsætning
 • Internet opsætning
 • Forbedring af langsomt internet og netværksproblemer
 • Fejlfinding og reparation af internet
 • Forbedring af Internetsignal (så signalet rækker længere)
 • Rådgivning om valg af internet-udbyder
 • Montering af unifi se nedenfor

Netværksproblemer – kontakt os i dag

Oplever du netværksproblemer med din trådløse forbindelse, så har vi en løsning. Vi er eksperter i netværksløsninger og kan hjælpe med installation, service og assistance til netværksproblemer. Kontakt os hvis du har udfordringer med dit trådløse netværk. Vi tjekker WIFI installationen og sørger for, at signalet er optimalt inden vi kører. Livet er for kort til netværksproblemer.

 • Kvalitetsløsninger

  Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

 • Kunden i centrum

  Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

 • Branchens eksperter

  Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devNetværksløsninger