Trådløs videoovervågning

Trådløs videoovervågning er populært, fordi det ikke er nødvendigt at trække kabler fra kameraer til harddiskoptager eller monitor. Der findes en række forskellige muligheder til hvordan du med trådløs videoovervågning, kan tilslutte et trådløst kamera til din router og således overvåge din bolig via internettet.

Hent en app til din overvågning

De fleste producenter har udviklet en app til deres produkter, som gør det let at tilgå systemet fra din mobiltelefon, uanset hvor du befinder dig.

Når optageren er tilsluttet internettet via dit hjemmenetværk (router) er det muligt at downloade en gratis app, som let og enkelt kan kodes sammen med dit videoovervågningssystem.

Hold øje med ubudne gæster

Det trådløse kamera kan tage billeder når du vil, eller indstille dit kamera til at gøre det for dig, når den indbyggede bevægelsesdetektor registrerer bevægelse.

Placer din trådløse videoovervågning så du kan holde ekstra øje med hoveddøren og evt. ubudne gæster. Det kan også skabe tryghed at have et kamera i stuen, så du kan se om børnene har det godt hvis de er alene hjemme, eller om hunden opfører sig ordentligt.

Vi matcher dit behov

Vi har løsninger der imødekommer forskellige behov og vi stiler efter at rådgive vores kunder til den optimale løsning inden for trådløs videoovervågning.

Vores teknikere er specialister og er opdateret på markedets produkter og løsninger. Vi rådgiver dig til den rette løsning ud fra en behovsafklaring, og installerer den videoovervågning der matcher dine behov.

Kontakt os på 5048 0068, og lad os tage en snak omkring dine overvejelser for videoovervågning og trådløse sikkerhedsløsninger.

Kontakt os på 5048 0068

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

  • Kunden i centrum

    Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

  • Branchens eksperter

    Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devTrådløs videoovervågning