Autoriseret forhandler af Viasat TV-pakker

AV Vision A/S forhandler, installerer og servicerer Viasat. Viasat tilbyder hele tre parabol Tv-pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Har du brug for Viasat i hjemmet, sommerhuset, eller i campingvognen, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at parabol og signal virker og er korrekt opsat og indstillet, så du slipper for besværet.

Vælg mellem tre Tv-pakker

Viasat tilbyder hele tre parabol Tv-pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Vælg mellem Basis, Mellem og Total. Viasat er tilknyttet en parabol, og med parabol-tv får du den skarpeste digitale billedkvalitet og uovertruffen lyd uanset, hvor i Danmark, du bor. I alle tre pakker er standardinstallation af mini-parabol og Tv-boks desuden inkluderet, så du slipper for besværet.

Viasat Basis pakke

249 kr./mdr i 6 mdr. (herefter 309 kr/mdr.)

Læs mere

Viasat Mellem pakke

349 kr./mdr. i 6 mdr. (herefter 425 kr/mdr.)

Læs mere

Viasat Total pakke

399 kr./mdr. i 6 mdr. (herefter 619 kr/mdr.)

Læs mere

Få det fulde udbytte med Viasat

For et få det fulde udbytte af dit valg af Viasat er det nødvendigt at undersøge om parabol og bokse kan arbejde sammen. Det er nemlig ikke sikkert, at boksen understøtter alle de fordele, som parabolen tilbyder.

For at være helt sikker på at få det optimale udbytte ud af dit nuværende udstyr og parabol, kan det være nødvendigt at få rådgivning omkring hvorvidt du behøver at investere i nyt.

Vi installerer og servicerer

Har du brug for Viasat i hjemmet, sommerhuset, eller i campingvognen, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at parabol og signal virker og er korrekt opsat og indstillet, så du slipper for besværet. Skulle der opstå udfordringer med Viasat signalet tilbyder vi også fejlfinding og support. Vi er autoriseret Viasat installatører, og har mange års erfaring med installation, opsætning og service af Viasat Tv-pakker.

Vi er specialister i Viasat

Har du brug for at vide mere om de forskellige TV-bokse der er på markedet, eller er du i tvivl om du får det fulde udbytte af din investering med Viasat, så ring til os på 5048 0068 og vi gennemgår dine muligheder, samt taler om dine nuværende parabolforhold og generelle behov.

Sammen med dig sammensætter vi den optimale løsning så du få det fulde udbytte af dit eksisterende udstyr, og vi undersøger om du har behov for at investere i nyt udstyr.

Kontakt os på 5048 0068

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

  • Kunden i centrum

    Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

  • Branchens eksperter

    Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devViasat