Canal Digital

Canal Digital

Det bedste fra TV og streaming samlet på ét sted

Med Canal Digital får du det største udvalg af TV, film og serier for hele familien – som du kan se derhjemme, i sommerhuset eller på farten. Vi leverer alt det udstyr, du skal bruge for at få den bedste TV-oplevelse. Du får parabol, installation og vores nyeste TV-boks, OnePlace, for 0 kr.

Vores nyeste TV-boks OnePlace 0 kr.
Nu med Netflix
Parabol og installation 0 kr.
Første 2 måneder uden beregning
Canal Digital-appen på alle skærme

Ring på tlf.  50 48 00 68

Vælg en tv-pakke med internet og telefoni
Med Canal Digital vælger du en tv-pakke, der gør det muligt at sikre både tv, internet og telefoni.

Har du brug for rådgivning angående parabolforhold der hvor du bor, eller er du i tvivl om hvordan

Vi er autoriserede montører af Canal Digital, og har mange års erfaring inden for rådgivning, installation og service af tv-løsninger, antenner og netværk.

Installation og service
Vi tilbyder en standard installation, som indeholder opsætning af parabol i op til 5 meters arbejdshøjde, én gennemboring, op til 20 meter kabeltræk fra parabolskærm til parabolmodtager eller Canal Digital godkendt fladskærm, tilslutning af tv-boks med de medfølgende kabler, fastmontering af kabler og søgning efter tv-kanaler. Har du brug for en større installation i forbindelse med oprettelse af din Canal Digital, så afregnes dette med montøren. Standard installation i første værelse er altid inklusiv i prisen. Standard installation pr. ekstra rum afregnes direkte med montør.

Få det fulde udbytte
For et få det fulde udbytte af dit valg af Canal Digital er det nødvendigt at undersøge om parabol og bokse kan arbejde sammen. Det er nemlig ikke sikkert, at boksen understøtter alle de fordele, som antennen tilbyder. For at være helt sikker på at få det optimale udbytte ud af dit nuværende udstyr og antenne, kan det være nødvendigt at få rådgivning omkring hvorvidt du behøver at investere i nyt.

Vi er specialister
Har du brug for at vide mere om de forskellige TV-bokse der er på markedet, eller er du i tvivl om du får det fulde udbytte af din investering, så ring til os på 5048 0068 og vi gennemgår dine muligheder, og taler nærmere om dine konkrete behov samt nuværende parabolforhold. Sammen med dig sammensætter vi den optimale løsning så du få det fulde udbytte af dit eksisterende udstyr, og vi undersøger om du har behov for at investere i nyt udstyr.

Kontakt os på 5048 0068

Lokal pakken

Pris pr. mdr. 429 kr.

Se mere

Familie pakken

Pris pr. mdr. 565 kr.

Se mere

Sommerhus pakke

Pris fra 449 kr.

Se mere
devCanal Digital