Autoriseret forhandler af Boxer TV

Boxer har i øjeblikket 4-7 ugers ventetid på montering. Bestil direkte hos os og få monteret inden for 10 hverdage.

 • Frit valg af TV Kanaler
 • Vælg selv streamingtjenester
 • TV på alle skærme med Boxer Play

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU.

Få det fulde udbytte med Boxer TV

Vælg selv dine kanaler

Vælger du Boxer TV vælger du selv hvor mange kanaler du vil have. Vi er specialister i installation og service af Boxer TV pakker. Med Boxer kan du selv sammensætte en tv-pakke med alle dine yndlingskanaler, og du kan nemt fravælge de kanaler du alligevel ikke ser.

Vi sælger alle Boxer TV pakker. Hvis du kun vil se få tv-kanaler, vil du automatisk blive tilbudt Boxer Flex, men hvis du har brug for lidt flere tv-kanaler, kan det hurtigt betale sig at have Boxer Flex8, hvor du får 8 valgfri tv-kanaler til en fast månedlig pris. Hvis du derimod ikke vil gå glip af noget, så skal du i stedet vælge Boxer Max, som indeholder alle vores tv-kanaler.

Vi installerer og servicerer

Har du brug for Boxer TV i boligen, sommerhuset, på båden eller i campingvognen, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at antenne, boxer-kort og signalet virker og er korrekt opsat og indstillet, så du slipper for at bruge tid på det. Vi er certificeret Boxer installatører, og har mange års erfaring med installation, opsætning og service af Boxer TV.

For et få det fulde udbytte af din antenne er det nødvendigt at undersøge om antenne og bokse kan arbejde sammen. Det er nemlig ikke sikkert, at boksen understøtter alle de fordele, som antennen tilbyder. For at være helt sikker på at få det optimale udbytte ud af dit nuværende udstyr og antenne, kan det være nødvendigt at få rådgivning omkring hvorvidt du behøver at investere i nyt.

Uafhængige specialister

Er du i tvivl om dine antenneforhold, om dit signal er godt nok eller om dit netværk understøtter Boxer TV pakker, så ring til os på 5048 0068 og vi gennemgår dine muligheder, og taler nærmere om dine konkrete behov samt nuværende antenneforhold. Sammen med dig sammensætter vi den optimale løsning så du få det fulde udbytte af dit eksisterende udstyr, og vi undersøger om du har behov for at investere i nyt udstyr.

Kontakt os på 5048 0068

 • Kvalitetsløsninger

  Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

 • Kunden i centrum

  Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

 • Branchens eksperter

  Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devBoxer TV