fra 2395 kr.

Vi sikrer dig problemfrit wifi

Trådløse netværk er efterhånden hvermandseje.

Et hurtigt og velfungerende trådløst internet er et must – i private hjem og i virksomheder.

Men der er flere ting, der kan spænde ben for en stabil forbindelse. Fx er der stor forskel på hastigheden, afhængigt af om man befinder sig lige ved siden af sin router, eller om man befinder sig i den anden ende af huset eller i et af de fjerneste kontorer. Og bor man i tæt bebyggelse, er der tit kamp om bærebølgerne, og så falder hastigheden og stabiliteten.

Wifi i alle hjørner og kroge

AV-Vision kan sikre, at der kommer fuld fart på internettet i hele huset og i de fjerneste afkroge af virksomheden.

Vi har specialiseret os i at løse wifi-problemer ved at trække kabler fra routeren frem til de steder, der har dårlig dækning. Her monterer vi access points, der med garanti sikrer en stabil og hurtig internetforbindelse til hjemmekontoret, børnenes iPad eller medarbejderens internetforbindelse.

Lynhurtigt internet med access points

Vi supplerer det trådløse internet med access points på 2,4 og/eller 5 GHz, der arbejder på nogle kanaler, der virker. Det betyder, at vi fx også kan sikre vores kunder stabilt wifi i den indre by og i andre områder, hvor der er mange bærebølger og mange virksomheder og husstande, der ’slås’ på de samme frekvenser.

Opsætning, montering samt indkøring af et access point, inklusive strømforsyning og træk af netværkskabel koster i omegnen af 2.500,- kr. inkl. moms.

“Vi sætter fuld fart på dit wifi i alle husets eller virksomhedens rum”

Kontakt os på 5048 0068

WIFI til lille hus

Fra 2395 kr.

Se mere

WIFI til mellem str. hus

fra 4595 kr.

Se mere

WIFI til stort hus

fra 6695 kr.

Se mere
devWifi problemer