Antenneløsninger gennem mere end 27 år

AV-Vision er ubetinget en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for antenneløsninger til antenneforeninger og fællesantenner.

Løsninger til antenneforeninger

Vi arbejder bl.a. med at ombygge de gamle såkaldte sløjfe anlæg til stikledningsanlæg, hvor der er antenneledninger ud til de enkelte lejligheder.

Det er nemlig blevet et lovkrav, at alle, senest i 2018, frit skal kunne vælge tv-pakke. Og den lov giver problemer i mange antenneforeninger, fordi systemet kun kan sende den samme programpakke ud til alle beboere.

Foreningen får fx signalet ind fra fx YouSee, og så bliver det forstærket op. Herefter har alle i foreningen den samme tv-pakke grundet et gammelt sløjfe anlæg.

Vi sikrer alle husstande frit valg af tv-pakke

Den går som sagt ikke længere – alle skal frit kunne vælge, hvilke kanaler de vil have ind i lejligheden.

Har I tv fra YouSee kræver det, at sløjfe anlægget ændres til stikledninger (eller stjernepunktsanlæg). Vi arbejder ud fra YouSee’s nyeste kogebog, når anlægget skal ombygges. Vi fører et tv-kabel op til hver enkelt lejlighed, og herefter regulerer vi tv-pakken centralt i bygningen.

Vælger man i stedet signal fra Boxer, kan man beholde det gamle sløjfe anlæg og sætte en antenne op i foreningen. Herefter kobler vi Boxer ind i fællesantenneanlægget, hvor der så er mulighed for individuelt tv-valg via Boxer på det gamle sløjfe anlæg.

Uanset, hvilken løsning I har, er det nu, at I har mulighed for at få lynhurtigt internet via fiber ført frem til den enkelte bruger via de gamle antenne kabler. Ny fiber, eller et cat6-kabel,  til en yderst fordelagtig pris.

”Nu skal alle frit kunne vælge tv-pakke. Den klarer vi, og samtidig får I bedre billeder og billigere internet”

Kontakt os på 5048 0068

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

  • Kunden i centrum

    Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

  • Branchens eksperter

    Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devAntenneforening/Fællesantenne