Overvejer du at investere i en smart privatalarm?

Det er du ikke ene om. Indbrudsraten i Danmark er nemlig umådelig høj, og en privatalarm med døgnovervågning er den bedste beskyttelse, du kan give dit private hjem.

Du kan eje eller afdrage fra kun 223,- pr. måned

AV-Vision har valgt også at tilbyde den nye Jablotron JA-100 til vores private kunder. Det er en professionel alarm, der kan sættes til at overvåge stort set alt. Samtidig er den utrolig effektiv og ikke mindst pålidelig, når det handler om det væsentlige, nemlig at forhindre og stoppe indbrud og indbrudsforsøg.

Vores konkurrenters alarmer går op til sikringsklasse 20, mens vores JA-100 opfylder de høje krav til sikringsklasse 40. For at understrege den høje kvalitet giver vi op til 5 års garanti på hele pakken, altså både produktet og monteringen.

Den professionelle Jablotron JA-100 kan stort set alt

Vi kan tilkoble udvendig sirene med blitz, bevægelsessensor med indbygget kamera, der kan tilkobles fugtsensor, der lukker for vandet, hvis der bliver for fugtigt i huset, røgsensor og temperaturmåler, der fx kan styre varmepumpen i dit sommerhus.

AV-vision A/S anbefaler

Alarm JA-100 startpakke

JA-100 Startpakke fra 7995 kr. Eller afdrag fra 223 kr. pr./mdr.

Se mere

Alarm JA-100 lille villa

JA-100 til lille Villa fra 10995 kr. Eller afdrag fra 284 kr. pr.mdr.

Se mere

Alarm JA-100 stor villa

JA-100 til Stor villa fra 14500 kr. eller afdrag fra 356 kr./ pr.mdr.

Se mere

”En god alarm til private hjem? Så anbefaler vi, at du installerer en professionel virksomhedsalarm – fra kun 223,- pr. måned.”

Spar abonnementet til alarmcentralen

Du kan naturligvis købe en JA-100 kontant. Vi kan også tilbyde dig at finansiere den over 5 år fra kun 223,- pr. måned, og herefter er anlægget dit.

Du kan til enhver tid vælge, om du vil tilkoble alarmcentral, eller om du vil spare pengene og selv (og El. din nabo eller andre) modtage en SMS og en opringning om, at der er noget galt i dit hus, lejlighed eller sommerhus.

Hvis forsikringskravet er klasse 20 eller over, skal der tilkobles en alarmcentral. Vi tilbyder en opkobling til alarmcentral for kr. 120,- pr. mdr. inkl. moms.

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har markedets bedste produkter og sammen finder vi den bedste løsning ud fra dine ønsker og dit behov.

  • Kunden i centrum

    Vi sætter altid kunden i centrum og sikrer dig en tryg og professionel oplevelse lige fra start til slut.

  • Branchens eksperter

    Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen.

Få professionel og uforpligtende rådgivning

Sammen med dig finder vi den mest optimale sikkerhedsløsning for netop din virksomhed, din bolig eller i sommerhuset.

Vores team består af fagfolk, der er forandringsvillige, proaktive og følger med udviklingen indenfor sikring og alarmsystemer. Det gælder både servicemontører og sælgere. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder en optimal rådgivning og service fra start til slut.

Kontakt AV Vision A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 50 48 00 68 eller udfyld vores kontaktformular.

devAlarm Privat